SUNN autohoes

Outdoor
Volledig op maat

 419,95 609,85

  • Bescherming tegen regen, vorst, stof en UV.
  • Volledig op maat gemaakt.
  • Spiegelzakken op juiste positie.
  • Sterke elastische zoom.
  • Zachte binnenzijde voorkomt krassen.
  • Makkelijk te hanteren, gewicht +/- 5 kg.
  • Materiaal: 3-laags polyester met zachte binnenzijde (330 grams).
  • Dubbel gestikte naden met waterafstotend draad.
  • Wordt geleverd in handige opbergtas.

Volledig op maat gemaakt

Ons atelier beschikt over gedetailleerde modeltekeningen van duizenden moderne en klassieke auto’s. Hierdoor zijn wij in staat om een autohoes volledig op maat te maken en brengen we bijvoorbeeld spiegelzakken aan op exact de juiste positie. Verder volgt de pasvorm van de hoes de contouren van uw auto wat niet alleen de beste bescherming geeft maar er esthetisch ook prachtig uit ziet.

Materiaal

Het materiaal van de SUNN autohoes bestaat uit 3 lagen. De buitenste laag is een 100% polyester laag, de middelste laag is een waterdichte polyurethaan laag en de binnenste laag is van zacht geborsteld materiaal. De buitenlaag is voorzien van een waterafstotende coating (Bionic Finish) waardoor regendruppels snel van het materiaal aflopen. De naden zijn dubbel gestikt met waterafstotende draad.

Kleuren

De SUNN outdoor autohoes is beschikbaar in vijf kleuren: donkergroen, rood, grijs, donkerblauw en zwart.

Bedrukken

Het is mogelijk om de SUNN autohoes van een bedrukking te voorzien middenop de motorkappositie. Wanneer u hiervoor kiest, drukken wij standaard het merklogo van uw auto. Heeft u andere wensen ten aanzien van een bedrukking, bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf of club, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Spiegelzakken

Voor auto's die standaard twee zijspiegels hebben, brengen wij spiegelzakken aan op de juiste positie. Voor auto's waarbij spiegels optioneel waren, veelal van voor 1972, gaan onze standaard hoespatronen uit van het originele automodel zonder zijspiegels. Voor veel van deze auto's kunnen we, indien gewenst, wel spiegelzakken aanbrengen. Neem daarvoor contact met ons op.

Opbergtas

De SUNN outdoor autohoes wordt geleverd in een handige opbergtas. Hierin is de hoes te bewaren wanneer u deze niet gebruikt. Zorg er altijd voor dat de hoes schoon en droog is voordat u deze opbergt.

Levertijd

Omdat de SUNN outdoor autohoes na uw bestelling volledig naar het model van uw auto in de door u gewenste kleur wordt gemaakt, bedraagt de levertijd ca. 4 weken.

Auto niet in database

Kunt u uw auto niet selecteren, vul dan het aanvraagformulier in. In veel gevallen kunnen we u alsnog een autohoes leveren?

Ga naar product opties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Einde van de pagina: Terug naar de bovenkant