Dakhoes auto

Wind door de haren, zon op het gezicht. Investeren in een cabriolet is met name investeren in dit heerlijke gevoel! Om hier zo lang mogelijk van te genieten, wilt u uw cabriolet natuurlijk in de beste conditie houden. Een dakhoes auto helpt het kwetsbare cabriodak te beschermen. Of het nu winter is met regen en sneeuw of zomer met UV-stralen, een cabrio dakhoes kan een waardevolle investering zijn. We vertellen u er in dit artikel wat meer over.

Hoewel er tegenwoordig steeds meer hardtop cabrio’s rijden, zijn veruit de meeste cabriolets voorzien van een zg. softtop. Het geeft iedere auto een sportieve en luxe uitstraling. Nadeel van zo’n cabriodak is dat het stukken kwetsbaarder is dan een regulier, ‘vast’ autodak. Zaken als regen/UV, stuifmeel, boomhars of vogelpoep doen een cabriodak zeker geen goed.

Dakhoes winter

Staat uw cabriolet in de winter wel eens buiten? In de (langdurige) regen of zelfs sneeuw en/of vorst? Het zijn weerselementen die uw cabriodak zeker geen goed doen. Een langdurig nat cabriodak kan op een gegeven moment vochtproblemen in de auto gaan geven. En ook groene aanslag ontstaat snel op een vochtig dak. Dit kan eenvoudig voorkomen worden door een dakhoes winter over het dak van uw auto te leggen.

Dakhoes zomer

Van alle vier de seizoenen is de zomer vanzelfsprekend hét cabrioseizoen. Van woon-werk verkeer, weekendritjes of vakanties naar Zuid-Europa: alles is beter in een cabriolet. Maar ook dit heerlijke seizoen heeft een aantal zaken in petto waar de stoffen kap van een cabrio niet zo happig op is. Denk aan stuifmeel, boomhars, UV en vogelpoep. Een dakhoes auto beschermt de cabriokap tegen deze onaangename zaken waardoor deze schoon en langer in goede conditie blijft!

Dakhoes cabrio

De dakhoes cabrio van DS COVERS biedt bescherming tegen alle eerder in dit artikel genoemde zaken. Hierdoor blijft het cabriodak langer in een goede conditie en heeft het minder onderhoud nodig. De dakhoes wordt aan een auto bevestigd rondom de zijspiegels en middels zachte elastieken banden om de voor- en achterzijde van de auto. Hierdoor blijft de hoes perfect zitten, ook bij hardere wind.

De hoes is beschikbaar in drie verschillende maten waardoor er voor ieder autodak wel een goed passende dakhoes beschikbaar. Dus of u nu een dakhoes fiat 500 cabrio, dakhoes porsche 911 cabrio, dakhoes Audi A4 cabriolet of een dakhoes BMW Z4 cabriolet zoekt, de ROOF cabriolethoes biedt waarschijnlijk hetgeen u zoekt.

De ROOF dakhoes cabrio is gemaakt van waterdicht 300D polyester. Is de hoes vies geworden, dan is deze met wat leidingwater eenvoudig schoon te spoelen. De hoes wordt geleverd in een handige en compacte opbergtas waardoor deze makkelijk is mee te nemen in de kofferruimte.

De voordelen op een rij

Samenvattend biedt de ROOF dakhoes de volgende voordelen voor uw cabriolet:

Beschermt tegen weersinvloeden
Door een dakhoes auto te gebruiken, beschermt u het kwetsbare cabriodak tegen o.a. regen en sneeuw.

Voorkomt verkleuring
De dakhoes beschermt het cabriodak ook tegen UV wat verkleuring van de cabriotop voorkomt.

Voorkomt vervuiling
De dakhoes cabrio beschermt ook tegen stof, stuifmeel, boomhars en vogelpoep.

Minder onderhoud
Iedere cabriokap heeft zo nu en dan onderhoud met een reinigings- en impregnatiemiddel nodig. Door een cabriohoes te gebruiken, hoeft u dit onderhoud veel minder vaak uit te (laten) voeren.

Verlengt levensduur
Door uw cabrio softtop te beschermen tegen bovengenoemde zaken, blijft de cabriotop veel langer in een goede en mooie conditie.

Advies nodig? We helpen u graag!

Andere contactopties