Camperhoes

In het najaar verruilen de meeste campers de mooiste plekjes van Europa voor hun stallingsplek ergens buiten of bij een boer in een schuur. In de herfst- en wintermaanden is er vaak minder aandacht voor de geliefde kampeerauto.

Juist in deze periode kan een camper erg vies worden. Denk aan algvorming, vogelpoep en andere vies en vuiligheid. Zonde van je camper en zonde van de tijd die je mogelijk hebt gestoken in het winterklaar maken.

Camper beschermen

Om jezelf in het voorjaar een grondige schoonmaakbeurt van je camper te besparen, adviseren we je om een camper tijdens de stalling schoon te houden met onze LUNA camperhoes. Je bent dan in mum van tijd gereed voor de eerste trip van het jaar!

Het materiaal van onze LUNA camperhoes is zg. 4 laags non-woven polypropyleen materiaal en heeft een licht ademende structuur. Bovendien hebben we de camperhoes voorzien van 6 ventilatie-openingen aan de bovenzijde waardoor eventueel condensvocht makkelijk kan ontsnappen.

Materiaal camperhoes

Voor het geval je tijdens de stalling toch nog in de camper moet zijn, hebben we aan de rechterzijde ritsen aangebracht. Hiermee rits je eenvoudig een zijdeel van de hoes open en kun je eenvoudig de camper betreden.

De zoom van de hoes is aan de voor- en achterzijde voorzien van sterk elastiek en iedere hoek hebben we extra sterk gemaakt met behulp van PVC. Door de hoes aan de voor- en/of achterzijde met het meegeleverde spankoord aan te trekken en onderlangs met de spanbanden vast te zetten, blijft de hoes zelfs met de zwaarste winden goed om uw camper zitten.

Voor iedere camper

Onze LUNA camperhoes is beschikbaar in maar liefst 9 lengtematen en daarmee geschikt om gebruikt te worden op nagenoeg iedere alkoofcamper, buscamper, integraalcamper of semi-integraalcamper.

Advies nodig? We helpen u graag!

Andere contactopties