Over DS COVERS

Sinds 2012 ontwikkelen wij beschermhoezen voor onder meer auto, motor, scooter en fiets. Omdat wij mobiliteit een groot goed vinden, zijn wij van mening dat uw vervoersmiddel de allerbeste bescherming verdient. Waar u deze ook parkeert.

Ieder product uit ons assortiment wordt volledig ontwikkeld en uitgebreid getest in Nederland. We gebruiken uitsluitend de beste materialen en implementeren handige functionaliteiten. Door gebruik van onze producten houdt u uw vervoersmiddel niet alleen schoon en droog, maar verlengt u er ook de levensduur mee.

Benieuwd wat anderen van DS COVERS vinden? Lees dan eens de klantbeoordelingen op The Feedback Company waar we door onze klanten met een 8.9 worden beoordeeld.

Wij verkopen onze producten via onze eigen website en een steeds groter wordend internationaal dealernetwerk. Ook dealer worden? Vul dan het dealer-aanvraagformulier in.

Omdat we voortdurend bezig zijn met het optimaliseren van onze beschermhoezen en het uitbreiden van ons assortiment, zijn mogelijke ideeën en suggesties ten aanzien van onze producten zeer welkom. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

DS COVERS B.V.
Oude Apeldoornseweg 37 E1
7333 NR Apeldoorn
Nederland

E-mail: info@dscovers.com
Telefoon: +31 (0)55 203 2014 (bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 17.00 uur)

BTW-nr: NL856766264B01
KVK-nr: 66951062