Fietshoes elektrische fiets

Het rijden op een elektrische fiets wint nog steeds aan populariteit. Het is gemakkelijk én milieuvriendelijk. Binnen steeds meer fietsdisciplines zijn elektrische varianten te vinden en prijstechnisch worden ze steeds aantrekkelijker.

Een nadeel van een elektrische fiets is dat deze veel meer kwetsbare onderdelen kent dan een ‘gewone’ fiets. Denk aan o.a. de fietscomputer, de motor voor de trapondersteuning, de accu et cetera. Het spreekt voor zich dat een elektrische fiets door deze kwetsbaarheden een betere bescherming nodig heeft dan een gewone fiets. Helemaal wanneer deze met regelmaat buiten staat, maar ook wanneer deze, bijvoorbeeld in de wintermaanden, voor langere tijd binnen wordt gestald.

DS COVERS heeft voor het beschermen van uw elektrische fiets diverse fietshoezen ontwikkeld. Onze outdoor fietshoezen voor elektrische fietsen zijn ontwikkeld om uw e-bike te beschermen tegen regen, vuiligheid en UV en beschikken over handige features zoals een elastische zoom, slotgaten en ventilatie. Veelal worden ze geleverd in een handige opbergzak waardoor ze makkelijk zijn mee te nemen, bijvoorbeeld op vakantie.

Voor binnengebruik is de FLY indoor fietshoes ontwikkeld. Deze houdt uw elektrische fiets schoon wanneer u deze in de wintermaanden in de schuur stalt waardoor stof en vuiligheid geen weg kan vinden naar de hierboven genoemde kwetsbare onderdelen van uw e-bike. De indoor fietshoes is gemaakt van een zeer zacht materiaal en heeft een volledig elastische zoom.

Mocht u vragen hebben over het beschermen van uw elektrische fiets, neem dan vooral contact met ons op.