Verras uw klant met een showroom onthullingshoes

De aflevering van een nieuwe auto aan zijn nieuwe eigenaar is altijd een feestelijk moment. Om dit moment nog feestelijker te maken, kunt u de betreffende auto bedekken met een elegante showroom onthullingshoes. Het door de klant zelf of voor de ogen van de klant laten verwijderen van het onthullingsdoek, zorgt voor een ultiem verrassingseffect.

REV onthullingshoes

De REV onthullingshoes heeft een elegante uitstraling. Het luxueuze materiaal van het doek voelt zacht aan en heeft aan de buitenzijde een bescheiden glans. Doordat de stof kreukvrij en anti-statisch is, kunt u het onthullingsdoek gemakkelijk keer op keer gebruiken. Alle showroomhoezen van DS COVERS worden geleverd in een handige opbergtas en zijn machinewasbaar op 30°C.

Logobedrukking

Indien gewenst kunnen wij de presentatiehoes voorzien van een logobedrukking, bijvoorbeeld die van uw bedrijf. De meestgekozen positie van de bedrukking is centraal op de motorkap, maar in overleg is iedere positie mogelijk. Na een bestelling met logobedrukking, nemen wij altijd contact op om de details omtrent de bedrukking met u af te stemmen. De kosten van een standaard logobedrukking zijn € 49,95 (incl BTW) en de levertijd van een bedrukte showroomhoes bedraagt ca. 2 weken.

Kleuren en maten

De REV onthullingshoes hebben wij op voorraad in verschillende maten en kleuren. Of u nu kiest voor stijlvol zwart of sportief rood, met keuze uit 4 verschillende kleuren (lichtgrijs, zwart, rood, blauw) en 3 verschillende maten bent u altijd verzekerd van de juiste showroomhoes. Kijkt u hier voor alle kleuren en afmetingen.

Tips voor gebruik

Zorg ervoor dat de betreffende auto helemaal afleverklaar is van binnen en van buiten en leg het doek er vervolgens gecentreerd overheen. Plaats het eventuele logo mooi centraal op de voorruit of motorkap. Tip: laat de koplampen door de showroomhoes schijnen voor een extra mooi verrassingseffect.

Heeft u advies nodig met betrekking tot de juiste kleur of maat? Neem dan vooral contact met ons op.

Advies nodig? We helpen u graag!

Andere contactopties