Beschermhoes voor bakfiets

Het najaar komt eraan en dat betekent meer regen en vallende bladeren. Desondanks blijft de bakfiets in de herfst en winter een geliefd vervoersmiddel voor ouders met jonge kinderen. En geef ze eens ongelijk, alles past erin en kinderen vinden het fantastisch. De bakfiets is daarom niet meer weg te denken uit het straatbeeld. DS COVERS heeft voor alle nagenoeg alle bakfietsmodellen en -typen de CARGO bakfietshoes ontwikkeld. Hieronder vertellen wij graag meer over onze bakfietshoes.

Bakfiets modellen

De bakfiets wordt inmiddels door vele fietsmerken geproduceerd, in de meeste gevallen als 2-wieler of 3-wieler-variant. Voor bijna alle bakfietsen is een regentent beschikbaar zodat kinderen droog kunnen zitten tijdens een regenachtige rit. Inmiddels gevestigde merken zijn Babboe, Gazelle Cabby, Bakfiets.nl, Urban Arrow, Troy en Johnny Loco, maar ieder jaar verschijnen er nieuwe merken ten tonele zoals Winther, Dolly, Nihola en Vogue.

Vooral in en rondom de stad is het een ideaal vervoersmiddel. Helaas heeft niet iedereen een ruime schuur tot zijn beschikking waarin de bakfiets droog en beschermd kan staan. In dat geval adviseren wij het gebruik van een bakfietshoes om te beschermen tegen regen en UV. DS COVERS heeft de CARGO bakfietshoes ontwikkeld voor meerdere type bakfietsen.

Specificaties bakfietshoes

De CARGO bakfietshoes is gemaakt van 100% waterdicht sterk 300D polyester. Uiteraard hebben we gedacht aan gaten voor je slot en een elastisch zoom aan de onderkant. De verstelbare banden onderlangs zorgen ervoor dat de bakfietshoes ook op zijn plaats blijft zitten bij een stevige wind. De bakfietshoes wordt geleverd in een handige opbergtas.

Maatadvies

Voor iedere bakfiets hebben wij een passende bakfietshoes: voor 2-wieler en 3-wieler bakfietsen met of zonder regentent. Hieronder vindt u een opsomming van de meest voorkomende bakfietsen. Klik op de link en u komt terecht op de CARGO bakfietshoes pagina met de juiste maat voor uw bakfiets geselecteerd.

Beschermhoes geschikt voor Babboe
Beschermhoes geschikt voor Bakfiets.nl
Beschermhoes geschikt voor Cangoo
Beschermhoes geschikt voor Dolly
Beschermhoes geschikt voor Fietsfabriek
Beschermhoes geschikt voor Gazelle
Beschermhoes geschikt voor Johnny Loco
Beschermhoes geschikt voor Nihola
Beschermhoes geschikt voor Urban Arrow
Beschermhoes geschikt voor Vogue
Beschermhoes geschikt voor Winther

Staat uw bakfiets er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen u dan snel met de juiste maat.

De voordelen

Nog even de voordelen van onze bakfietshoes op een rij:

– Uw bakfiets blijft droog en schoon wanneer u deze niet binnen kunt stallen.
– Door de verstelbare band met kliksluiting blijft de hoes zitten bij stevige wind.
– De levensduur van uw bakfiets wordt verlengd omdat deze minder heeft te lijden van de weerselementen.
– U onttrekt uw bakfiets aan het zicht van eventuele dieven.
– U zet de bakfietshoes eenvoudig vast aan uw bakfiets m.b.v. de slotgaten.