Private Label beschermhoezen

Naast ons eigen ‘DS COVERS-label’ kunt u ook bij ons terecht voor het ontwikkelen van een beschermhoes onder uw eigen merk. Door onze ervaring en expertise op het gebied van beschermhoezen kunnen we u hier goed bij helpen. Afgelopen jaren hebben wij reeds meerdere klanten voorzien van private label auto-, (bak)fiets- en motorhoezen.

In samenspraak met de opdrachtgever kunnen wij zorgen voor: ontwikkelen/briefen van het beoogde product / verzorgen van samples / begeleiden van de productie / transport (oa douaneformaliteiten) / verpakken / etiketteren van het product.

Beschermhoezen voor Brekr - model B

De Brekr Model B is een elektrische brommer ontwikkeld in de achterhoek (NL). De e-brommer valt op door zijn unieke, moderne design.

Voor de Brekr Model B ontwikkelden wij een zadel- en een 'all-over' beschermhoes op maat.

Beschermhoezen voor Van Raam

Van Raam is fabrikant van 'aangepaste fietsen' en onder meer gespecialiseerd in het fabriceren van driewiel- en duofietsen.

Voor zowel hun 'Easy Rider' als hun 'Fun2Go' ontwikkelden wij een 'all-over' beschermhoes voor buitengebruik.

Wenst u meer informatie over het door ons laten ontwikkelen van uw eigen beschermhoes? Stuur dan een e-mail naar info@dscovers.com en wij nemen spoedig contact met u op.

Is het opzetten van een private label lijn iets te veel van het goede en bent u geïnteresseerd in een DS COVERS dealerschap? Vul dan dit digitale formulier in en u ontvangt spoedig onze reactie.

Meer informatie / vragen?