CARGO bakfietshoes

Gebaseerd op

outdoor
2 wielers
3 wielers

 89,95 99,95

 • Bescherming tegen regen, vorst, stof en UV.
 • Met slotgaten voor een kettingslot.
 • Elastische zoom voor perfecte omsluiting.
 • Verstelbare band met kliksluiting tegen opwaaien.
 • Dubbelgestikte naden met anti-water tape.
 • Materiaal: 300D polyester (100% waterdicht).
 • Wordt geleverd in handige opbergzak.
 • Gemaakt voor outdoor bescherming

  Een bakfiets is ideaal voor het naar school of de creche brengen van uw kinderen of het doen van boodschappen. Enig nadeel is dat bakfietsen vaak net niet passen in de schuur of garage en daardoor vaak buiten worden gestald. Weer en wind hebben dan vrij spel en dat heeft invloed op de levensduur van een bakfiets. Daarom adviseren wij om een bakfiets die buiten staat, te beschermen met een CARGO bakfietshoes.

  Onze bakfiets beschermhoes is gemaakt van sterk en duurzaam 300D polyester en 100% waterdicht en verkrijgbaar in 4 varianten: een tweewieler en driewieler variant, beide met en zonder regentent/-huif. Hierdoor is de CARGO bakfietshoes te gebruiken over zo goed als alle bakfietsen van de meest voorkomende merken, zoals Bakfiets.nl, Babboe, Urban Arrow en Johnny Loco.

Beoordelingen

Hoge kwaliteit en past goed

(geverifieerde eigenaar)

Gerben,

We hebben een Babboe Curve bakfiets (3-wieler) met huif. Na twee originele “luxe” bakfietshoezen van Babboe te hebben versleten (binnen een jaar gingen ze beiden lekken), nu één geprobeerd van DSCovers. De hoes sluit veel beter aan. Tot bijna aan de grond, strak om de wielen. Het materiaal is stevig en parelt nu nog nooit alle druppels eraf. Als het nu ook nog lang mee gaat, dan willen we nooit meer anders.

Cargo bakfietshoes

(geverifieerde eigenaar)

Peter van der Himst,

Na verkregen advies advies van DS covers heb ik deze hoes aangeschaft voor mijn Lovens bakfiets. In 1 woord: PERFECT!!!!
Ik zal zeker nog een hoes bestellen voor mijn BMW GS en DS covers wordt positief in mijn omgeving gepromoot.

Einde van de pagina: Terug naar de bovenkant