ARROW fietstransporttas

 499,95

 • Hoogwaardige reistas om één fiets in te vervoeren.
 • Geschikt voor één racefiets, mountain- of gravelbike tot 29".
 • Twee rolwielen voor eenvoudig vervoeren van de tas.
 • Twee afzonderlijke wielvakken met versterkte middenstukken.
 • Incl. accessoires ter bescherming van kwetsbare delen van de fiets.
 • Venster voor een adreskaart aan de buitenzijde.
 • Twee vakken aan de binnenzijde voor onderdelen/accessoires.
 • De tas is opvouwbaar en daarmee makkelijk op te bergen.
 • Binnenzijde afneembaar.
 • Productomschrijving

  De ARROW fietstransporttas is de ultieme metgezel voor fietsliefhebbers op reis. De tas is ontworpen om één racefiets, gravel- of mountainbike (tot 29”) veilig en gemakkelijk mee te nemen naar iedere fietsbestemming. De tas beschikt over twee rolwielen waardoor deze moeiteloos is te verplaatsen. De twee afzonderlijke wielvakken zijn voorzien van verstevigde middenstukken ter bescherming van de wielassen/schijfremmen/casette.

  De tas wordt geleverd inclusief diverse accessoires ter bescherming voor o.a. de aandrijflijn en het frame. Verder beschikt de tas over een venster voor een adreskaart en diverse binnenvakken waarin accessoires kunnen worden opgeborgen. De tas is compact op te vouwen en daarmee makkelijk op te bergen.

Wielvakken

De ARROW fietstransporttas is aan beide zijden voorzien van een wielvak waarin wielen tot 29" kunnen worden opgeborgen. Middenin zijn beide vakken voorzien van extra versteviging ter bescherming van de wielassen/schijfremmen/cassette. Eventuele steekassen/snelspanners kunnen worden opgeborgen in een binnenvak.

Meegeleverde accessoires

De ARROW fietstransporttas wordt geleverd met flexibele buizen en stokken om de tas in vorm te krijgen en houden. Verder wordt er ter bescherming meegeleverd een steun (bike block) waar de achtervork op rust, een hoes voor de aandrijflijn en een framepad welke over de bovenste framebuis gaat en waar het stuur verticaal aan kan worden bevestigd.

Fiets demonteren

Om een racefiets, mountain- of gravelbike goed in de ARROW fietstransport te kunnen krijgen, dienen beide wielen en pedalen te worden gedemonteerd. Deze kunnen resp. in de wielvakken en één van de binnenvakken worden opgeborgen. Het stuur moet bij de stuurpen worden losgemaakt en verticaal worden bevestigd aan de meegeleverde framepad. Het zadel dient laag te worden gezet. That's it.

Specificaties

- Materiaal: Polyester 600D PU/PE braid
- Gewicht: 8600 g
- Afmetingen: 85 x 25 x 135 cm
- Opgevouwen: 85 x 25 x 30 cm
- Kleur: Zwart
- Volume: 280 L
- Art. nr.: 73160838
- EAN nr.: 8718657942599
- Download handleiding hier.

Ga naar product opties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Einde van de pagina: Terug naar de bovenkant